Vensterbanken

Wanneer we over vensterbanken spreken hebben we het over binnen toepassingen. Een buiten toepassing wordt een raamdorpel genoemd die we overigens ook kunnen leveren.

Bij een vensterbank gaat het over het gedeelte voor het raam als overgang van raampartij naar wand. Daar wordt vaak ook een aanzienlijke breedte en lengte gevraagd, zeker in het woongedeelte. Natuursteen leent zich daar uitstekend voor en wij kunnen bij natuursteenvoordebouw.nl de meeste soorten die gevraagd worden leveren en deze uiteraard aanpassen aan de maten die er bij u in de woning nodig zijn.

Natuursteenvoordebouw.nl heeft de meest gangbare marmersoorten in kleuren, die er in België en Nederland gevraagd worden, in plaatmateriaal, op voorraad staan. Belgische hardsteen, licht of donker gezoet afgewerkt, Jura Geel en Jura Grijs, in een gepolijste afwerking, behoren tot de hardlopers. Maar ook Bianco Carrara en de alom bekende Travertin zitten in het gamma van Natuursteenvoordebouw.nl. Het materiaal Basalt, een zwart/grijs genuanceerd materiaal is een nieuwkomer in de markt en past zowel bij moderne als klassieke interieurs.

Voor hoofdzakelijk de professionele markt voert natuursteenvoordebouw.nl een 4-tal materialen genaamd marmercomposiet. Deze worden uitsluitend in een hoogglans, ook wel gepolijst genoemd, oppervlakteafwerking geleverd. Het zijn uitstekende low-budget materialen.

Branco C, een nagenoeg wit materiaal, Midnight Shadow, een Belgische hardsteen look-a-like, Golden Crema, met een travertinachtige uitstraling en Morning Grey, met een uniforme betonlook uitstraling.

Kom in contact met Natuursteen voor de Bouw: +31 6 41 60 82 68