Brievenbussen

Als een in het oog springend accent kun u een prachtige natuurstenen brievenbus laten plaatsen. Wordt er van de ingangspartij met een mooie voordeur en een natuursteen omlijsting al veel werk gemaakt. Helemaal af wordt het als ook de brievenbus zelf van natuursteen is gemaakt. Een rechthoekig natuurstenen vlak dat in het schoonmetselwerk is opgenomen. Met een opening en bewerking uiteraard in de juiste maten die de postbedrijven eisen. Dat is nog eens wat anders dan zo een metalen kastje dat ergens aan de muur hangt of een metalen brievenbus klep in de verder prachtige houten voordeur.

Met een natuurstenen brievenbus geeft u bij de ingang van uw huis echt een visite kaartje af. Niet voor niets wordt daar in het bijzonder door architecten maar gelukkig ook door particulieren veel aandacht aan besteed. Een brievenbus uit natuursteen is echt een verfraaiing die opvalt.

Natuursteenvoordebouw.nl kent al die mogelijkheden en beschikt uiteraard ook over de technische maatvoering eisen die postbedrijven aan een brievenbus stellen. In fraaie Belgische hardsteen maken we die brievenbus voor u. Hardsteen en baksteen vormen een prachtig samengaan zoals de afbeeldingen laten zien. Metselaars zijn vertrouwd met het materiaal hardsteen en kunnen dat gemakkelijk meenemen in de gemetselde opbouw van een brievenbus.

Hebt u een lange oprit tot uw voordeur en bent u aangewezen op een brievenbus aan de straat. Ook daarvoor hebben we bij natuursteenvoordebouw.nl prachtige oplossingen beschikbaar. Een brievenbus ingebouwd in een toegangspilaar naast de oprit om maar eens wat te noemen.

Kom in contact met Natuursteen voor de Bouw: +31 6 41 60 82 68